Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Terugblik Vakbeurs Openbare Ruimte

Terugblik Vakbeurs Openbare Ruimte
beurs openbare ruimte straatmeubilair het plein
Nieuws 24 okt 2019

We kunnen terugkijken op een succesvolle beurs tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte afgelopen 2 en 3 oktober. Falco was te vinden op Het Plein, samen met andere inrichters van de openbare ruimte. Het Plein was ingericht als een kunstruimte waar een bijzondere uitvoering van ons populaire fietsenrek A11 een prominente plek had. Op de Falco stand kon het innovatieve fietsparkeersysteem FalcoAlign rekenen op veel bewondering. Modulair straatmeubilair in de vorm van FalcoFlora was voor het eerst in deze uitvoering te zien op een beurs. Diverse prototypes van nieuwe boomroosters kwamen vers uit de fabriek in Vriezenveen en zullen in de volgende nieuwsbrief worden geïntroduceerd!

Bekijk de aftermovie van organisator Expoproof voor een goede impressie van de beurs. Onze stand komt ook in beeld met de FalcoAlign in actie.

Alvast voor in de agenda; 30 september en 1 oktober 2020 zijn we weer present in de Jaarbeurs Utrecht!

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!