Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Record aantal Falco fietsplaatsen voor nieuwe Deense campus

Record aantal Falco fietsplaatsen voor nieuwe Deense campus
Record aantal Falco fietsplaatsen voor nieuwe Deense campus
Nieuws 24 jun 2016

In September 2016 opent de nieuw gebouwde campus Carlsberg in Kopenhagen haar deuren voor ruim 10.000 studenten en 800 medewerkers. De campus Carlsbergen omvat ongeveer 57.000 vierkante meter en het gebouw bestaat uit 8 verdiepingen.  Falco heeft 2356 fietsparkeerplekken geproduceerd, geleverd en geïnstalleerd in de grote kelder van de campus. 

Om ruimte te besparen is voor compact fietsparkeren gekozen. Met onze FalcoLevel Premium+ kan er dubbellaags geparkeerd worden.  Naast de enkel- en dubbelzijdige etagerekken zijn er ook 16 fietsenrekken FalcoSound geleverd; 12 dubbelzijdige rekken met 12 plaatsen en 8 enkelzijdige rekken met 8 plaatsen. 

Deze video geeft een indruk hoe groot de Carlsberg Campus fietsenstalling is. 

Wilt u ook advies over fietsparkeren? Neem dan contact op met een van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder! Ook met advies op locatie, bel voor een bezoek 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!