Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Opdrachtgevers tevreden over Falco

Opdrachtgevers tevreden over Falco
Opdrachtgevers tevreden over Falco
Nieuws 20 sep 2013

Al vanaf juli 2011 houdt Falco een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek. Een goede manier om te monitoren wat onze opdrachtgevers nu van ons vinden. En daarmee onze dienstverlening naar u toe te verbeteren.

De werkwijze om opdrachtgevers voor dit onderzoek te selecteren is als volgt: in elke eerste week na afronding van een maand worden er at random respondenten geselecteerd die in de voorgaande maanden een bestelling hebben geplaatst ( en geleverd hebben gekregen) bij Falco. Zij ontvangen per email een uitnodiging om online een vragenlijst in te vullen. In 2012 heeft Falco een uitstekende (en representatieve!) response gekregen van 22%.

Goede resultaten

De resultaten uit dit onderzoek zijn goed. Om u een idee te geven:

 • De informatievoorziening vanuit Falco wordt als (zeer) goed beoordeeld door bijna driekwart van de respondenten.
 • Als er wordt gevraagd naar de redenen om voor Falco te kiezen wordt er gemiddeld 1,73 antwoorden gegeven. Kwaliteit is het meest gegeven antwoord, gevolgd door goede ervaringen en “stond in bestek”.
 • Falco houdt voldoende rekening met de wensen van de klant in het voortraject.
 • Ook de diverse aspecten waarop klanten Falco hebben beoordeeld komen goed uit de bus. Vooral afwerking en vormgeving scoren goed.
 • 80% van de respondenten is van mening dat de prijs en kwaliteit in verhouding met elkaar staan.
 • Het grootste gedeelte van de respondenten (94%) is bereid om in de toekomst weer een bestelling te plaatsen bij Falco. Het eindoordeel over Falco’s perfomance is goed; maar liefst 91% geeft een voldoende of hoger.

Overall valt te concluderen dat Falco-klanten meer dan tevreden klanten zijn!

Wilt u ook uw ervaringen delen? Vul dan het online vragenformulier in om uw mening over Falco te geven. LINK (mits dit kan)

Dit artikel staat ook in het laatst uitgegeven relatiemagazine van Falco. Wilt u gratis het FalConnect twee keer per jaar ontvangen? Meld u dan aan:

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

 • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
 • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
 • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
 • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
 • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!