Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Nieuw inspiratieplatform Mooi Meubilair

Nieuw inspiratieplatform Mooi Meubilair
mooi meubilair website tijdschrift
Nieuws 24 apr 2020

Mooi Meubilair is een nieuw inspiratieplatform voor straatmeubilair, groenaankleding en -bescherming, afvalbeheersing in de buitenruimte en nog veel meer. De website mooimeubilair.nl en het gelijknamige, gratis Mooi Meubilair Magazine zijn een samenwerking tussen Falco en ELBA\REC, o.a. uitgever van vakmedia als Stedelijk Interieur.

Informatie & inspiratie

Mooi Meubilair gaat u dus, zowel off- als online, inspireren en informeren over de inrichting van de publieke huiskamer. Wat zijn de nieuwe trends en ontwikkelingen, welke materialen winnen aan populariteit, waar vindt u actuele projecten en welke cases mag u zeker niet missen? Op deze en nog veel meer vragen gaat Mooi Meubilair u de antwoorden geven. We presenteren u een prachtig palet aan banken, boombanken, stoelen en hockers, picknicksets, zitelementen, afvalbakken, plantenbakken en boombescherming. Wij reiken u handige, ongedachte mogelijkheden aan. Nemen u mee in de wereld van verantwoord produceren en oog voor circulariteit.

Website en vaktijdschrift

Bekijk nu de website mooimeubilair.nl en vraag alvast het tijdschrift aan dat in September zal uitkomen.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!