Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Fietsparkeertool voor aantal fietsparkeerplaatsen

Fietsparkeertool voor aantal fietsparkeerplaatsen
Fietsparkeertool voor aantal fietsparkeerplaatsen
Nieuws 20 sep 2011

Heeft u de Fietsparkeertool al gebruikt? Zo niet, kom er dan snel achter hoeveel fietsparkeerplaatsen u nodig bent voor een goede fietsenstalling. Fietsberaad stelt een tool beschikbaar waarmee u snel het aantal benodigde fietsplaatsen kunt berekenen.

Kerncijfers
De Fietsparkeertool is ontwikkeld om bij te dragen aan nauwkeuriger kerncijfers betreft het fietsparkeren. De gebruiker kan de eigen telling meteen vergelijken met het aanbevolen aantal fietsparkeerplekken volgens de kerncijfers. De definitieve fietsparkeerkerncijfers worden opgenomen in een herziening van de CROW-leidraad Fietsparkeren.

Niet voor binnensteden
De Fietsparkeertool is bedoeld voor "solitaire functies". De geparkeerde fietsen in de directe omgeving zijn van gebruikers of bezoekers van deze functies, zoals kantoren en supermarkten. De Fietsparkeertool is bijvoorbeeld niet geschikt voor binnensteden.

Klik hier voor een nadere toelichting over de Fietsparkeertool en het telformulier.

Wilt u een persoonlijk advies over het aantal fietsplaatsen op uw locatie? Neem dan contact op met Falco voor een bezoek van één van onze productadviseurs; bel 0546 55 44 44 voor een afspraak.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!