Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Falco zamelt geld in voor Stichting Manna

Falco zamelt geld in voor Stichting Manna
Falco zamelt geld in voor Stichting Manna
Nieuws 14 jan 2014

Op vrijdag 20 december 2013 heeft Falco € 2042 ingezameld voor het goede doel Stichting Manna. Het geld is ingezameld middels een verloting en veiling van overjarige Falco producten.

Falco heeft Stichting Manna als goed doel voor de veiling 2013 gekozen door haar werkzaamheden in de regio voor gezinnen die minder bedeeld zijn. Stichting Manna zorgt bijvoorbeeld voor boodschappenpakketten, kleding en extraatjes voor kinderen die jarig zijn.

Falco heeft een actief MVO-beleid; op structurele basis wordt er geïnvesteerd in maatschappelijke iniatieven.  In het verleden heeft Falco o.a. geld gedoneerd aan Serious Request en Alpe d’Huzes.

Meer weten over stichting Manna?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!