Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Falco 'Wist je dat-jes' in RTL-programma

Falco 'Wist je dat-jes' in RTL-programma
Falco 'Wist je dat-jes' in RTL-programma
Nieuws 29 apr 2014

Afgelopen maandag hebben de opnames plaatsgevonden van het RTL4 programma ‘Wist je dat’ bij Falco. De uitzending met daarin Falco’s bijdrage wordt a.s. zaterdag en zondag uitgezonden.

Het RTL programma Wist Je Dat? besteed in de komende editie aandacht aan het onderwerp Buitenleven. In deze uitzending komen wetenswaardigheden aan de orde die voor een breed publiek interessant zijn.  

Een item in dit programma gaat specifiek over het inrichten van de buitenruimte. Om dit thema goed uit te lichten zijn er opnames gemaakt bij Falco’s hoofdvestiging in Vriezenveen. Falco’s commercieel directeur Martin Reuvekamp komt aan het woord en er worden een aantal werkzaamheden binnen Falco in beeld gebracht.

Uitzending Wist je dat

De uitzending is zaterdag 3 mei vanaf 9.30 op RTL 4 te zien en zaterdag 10 mei vanaf 16.30 op RTL5. Heeft u naar aanleiding van het programma vragen over Falco of onze producten, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!