Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Facility for Future 2017

Facility for Future 2017
Facility for Future 2017
Nieuws 20 dec 2016

Wij willen u graag uitnodigen om Falco te bezoeken tijdens de beurs Facility for Future 2017.  Deze vakbeurs vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch op 18, 19 en 20 januari.

Op Facility for Future 2017 wordt uitgebreid aandacht geschonken aan nieuwe trends en innovaties zoals de circulaire economie, het gebouw van de toekomst en gezond werken. Dit wordt gedaan door spraakmakende sprekers met een ‘out of the box’ visie en interactieve workshops in onze theaters, het creëren van mooie ontmoetingen middels meet & greet pleinen en door letterlijk onze handen uit de mouwen te steken op de belevingspleinen

Registratie

 

Wilt u verzekerd zijn van een snelle doorgang?Registreert u zich dan nu gratis via deze link. T.z.t. ontvangt u een handige update van hetprogramma en het laatste nieuws.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!