Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Dit is wat Falco doet... anno 2012

Dit is wat Falco doet... anno 2012
Dit is wat Falco doet... anno 2012
Nieuws 20 sep 2012

Bij Falco zijn er vele mogelijkheden wat betreft het inrichten van de buitenruimte. Wat Falco kan en vooral hoe we het doen, is nu samengevat in een mooie film. Neem een kijkje op Falco’s hoofdvestiging in Vriezenveen en laat u verrassen! Bekijk de film (2,5 min.) onderaan deze pagina.

De film is opgenomen op het hoofdkantoor van Falco in Vriezenveen (ov) en laat goed zien wat we doen, hoe we dat doen en waar.

Na een aantal opnamedagen is er een selectie gemaakt om in vogelvlucht de mogelijkheden van Falco te laten zien. Studio MAD tekende voor de film op locatie bij Falco en montage.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!