Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws De Buitenkamer; binnen bekijken wat u voor buiten zoekt

De Buitenkamer; binnen bekijken wat u voor buiten zoekt
De Buitenkamer; binnen bekijken wat u voor buiten zoekt
Nieuws 20 sep 2011

Ondanks uitgebreide documentatie, zoals het Falco Grote Buitenboek en het Falco Buiten Spelen en Sporten-Boek en Falco’s uitgebreide website, krijgen we toch regelmatig vragen van geïnteresseerde klanten om producten ‘live’ en op één plek te kunnen te kunnen bekijken.

Vandaar dat, samen met de realisatie van ons nieuwe hoofdkantoor, er nu ook een complete Buitenkamer op het Falco-complex is ingericht. Hier kunt u prettig binnen (dus droog!) de nieuwste producten en productlijnen voor buiten bekijken. In de nieuwe Falco buitenkamer zijn bijvoorbeeld complete opstellingen te vinden van de productlijnen FalcoLinea
en FalcoTriangel en presenteren wij de laatste innovaties.

Van harte welkom!
Falco Buitenkamer binnen is tijdens Falco’s kantooruren geopend. Maak wel van tevoren een afspraak met een productadviseur, zodat we alle tijd voor u kunnen maken en in kunnen gaan op specifieke vragen. Bel (0546) 55 44 44 of stuur een e-mail aan verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!