Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Compact fietsparkeren? Falco biedt de oplossing

Compact fietsparkeren? Falco biedt de oplossing
etage fietsenrek compact fietsparkeren
Nieuws 20 sep 2011

Want met compact fietsparkeren is er meer ruimte voor fietsen dan met normale fietsparkeersystemen. Fietsparkeersystemen van Falco betekenen kwalitatief hoogwaardige parkeersystemen en door de ruimtebesparing die deze systemen opleveren een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld stations en schoolpleinen. 


Compact fietsparkeersystemen

Falco biedt een aantal fietsparkeersystemen in etagevorm. Deze etage-fietsenrekken zorgen voor een verdubbeling van de fietsparkeercapaciteit dan met een normaal fietsenrek. Falco heeft etage-fietsenrekken die aansluiten bij verschillende behoeftes; bijvoorbeeld langdurige stalling of wanneer er regelmatig een fiets in en uit moet worden geparkeerd.

Met het FalcoLevel-Eco en de FalcoLevel Premium+  etage fietsenrek biedt Falco voor elke situatie en budget een geschikt etage-fietsenrek. Met de toevoeging van de gasdrukveer bij de FalcoLevel Premium+ wordt het namelijk eenvoudiger gemaakt voor de gebruiker om de fiets in de bovenste laag te parkeren.Maar Falco doet meer; op dit moment ontwikkelt Falco fietsparkeersystemen die verder gaan bijdragen aan goede fietsparkeeroplossingen en gebruiksvriendelijker zijn voor de fietsparkeerder.

Falco bestaat ruim 65 jaar en heeft in die jaren de expertise ontwikkeld en verder vergroot op het gebied van fietsparkeren. Voor een fietsparkeerproject op maat kunt u bij Falco terecht. De projectadviseurs komen bij u op locatie om te adviseren over de best mogelijke fietsparkeeroplossing. Maak een afspraak via 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

Falco voldoet ruimschoots aan de criteria voor duurzaam inkopen van de overheid. Meer weten over Falco en Duurzaam?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!