Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Bezoek ons op "Het Plein" tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte

Bezoek ons op "Het Plein" tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte
beurs openbare ruimte straatmeubilair het plein
Nieuws 22 aug 2019

Waarom jij op de vakbeurs openbare ruimte “Het Plein” wilt bezoeken:

Je bedenkt, ontwerpt, calculeert of werkt aan projecten in de openbare ruimte. Je bent gedreven. Gedreven om het kwalitatief best mogelijke eindresultaat te behalen. Je bent geïnspireerd. Geïnspireerd om het project waaraan je werkt esthetisch gezien zo mooi mogelijk te maken. Je voelt je verantwoordelijk. Verantwoordelijk om met het beschikbare budget een zo duurzaam mogelijk project te realiseren.

Op “Het Plein” verzamelt zich een groep hoogwaardige bedrijven, actief in alle disciplines van het inrichten van de openbare ruimte. Tijdens de beurs bevinden zich hier de vakmensen van deze bedrijven, samen met een groot aantal van jouw vakgenoten. Kom langs, pak een lekkere bak koffie bij de barista (iets anders mag uiteraard ook) en deel jouw verhaal en specialisme op “Het Plein”. Je krijgt er kennis en inspiratie voor terug.

Het Plein, beleef alle vakmanschap op één plek.   

Ook wij van Falco presenteren ons dit jaar op “Het Plein”. Je vindt ons tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 2 en 3 oktober in de jaarbeurs Utrecht, hal 4. Op beide dagen is de beurs geopend van 9:00u tot 17:00u. Woensdag 2 oktober bieden wij de mogelijkheid om buiten de beurstijden Het Plein te bezoeken tot 19.00. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u onze projectadviseurs ontmoeten en de nieuwste Falco producten bekijken.

Deze editie zal ons Plein een kunstruimte worden waar elk product of dienst van de desbetreffende exposant in de spotlights staat en tentoon gesteld worden.

Een bijzondere ruimte waar wij u als bezoeker willen verbazen over de schoonheid en kwaliteit van onze producten of diensten. Iets waar wij trots op zijn. ‘Tot de kunst verheven’

Kijk voor meer informatie en gratis toegangskaarten op: https://www.hetorplein.nl/

beurs openbare ruimte het plein straatmeubilair
beurs openbare ruimte het plein straatmeubilair
beurs openbare ruimte het plein straatmeubilair
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!