Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Anders in de openbare ruimte met de nieuwe Niveau en Tribune bank

Anders in de openbare ruimte met de nieuwe Niveau en Tribune bank
Anders in de openbare ruimte met de nieuwe Niveau en Tribune bank
Nieuws 20 sep 2011

De afgelopen jaren is het succes van de FalcoLinea serie steeds groter geworden. Om met deze serie meer mogelijkheden te bieden is in samenwerking met IPV Delft een tweetal banken ontworpen welke perfect aansluiten op ons huidige straatmeubilair in de Linea-serie.

Het uitgangspunt voor de Linea serie was om straatmeubilair te ontwikkelen dat eruitziet alsof de houten bekleding direct uit de grond omhoog komt. We hebben de meubels een comfortabele, ontspannen zit gegeven.

Eigenzinnig
Met deze FalcoLinea Niveau bank is er keuze genoeg om op verschillende manieren te zitten op één en dezelfde bank. Met de verschillende dieptes in deze bank zit je altijd op het gewenste niveau. Eigenzinnig, maar mooi.

Ga naar de productpagina van de eigenzinnige Niveau bank

Hoogtepunt
Met de Tribune bank wordt de openbare ruimte naar nieuwe hoogtepunten gebracht. De Tribune bank geeft namelijk de mogelijkheid om op verschillende hoogtes plaats te nemen in de openbare ruimte. En de ruimte die deze bank biedt is een hoogtepunt in het kwadraat.

Ga naar de productpagina van de Tribune bank

FalcoLinea serie
In de huidige serie FalcoLinea vindt u de stoel, bank met en zonder rugleuning, afvalbak en zelfs een Sofa. Nu aangevuld met de Niveau bank en de Tribune bank.

Falco, voor een mooiere buitenwereld.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!