Back to top
Tawk.to

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Aan de slag met fietsstimulering?

Aan de slag met fietsstimulering?
Aan de slag met fietsstimulering?
Nieuws 20 aug 2013

Fietsen is een gezonde manier van transport, met veel bijbehorende voordelen. Om het aantal fietsers te verhogen in onze steden en dorpen, kunnen we een meer fietsvriendelijke omgeving creëren. Niet alleen door fietspaden en fietsparkeervoorzieningen, maar ook door middel van andere factoren. Met onze fietsparkeersystemen, overkappingen en andere fietsvoorzieningen biedt Falco u dé oplossing voor fietsparkeren, fietsmarketing, fietsstimulering en inrichting van fietspaden en fietssnelwegen.

DeroZapis bijvoorbeeld het ultieme hulpmiddel bij het stimuleren en belonen van het fietsgebruik. De DeroZap is een geautomatiseerde hardware en software oplossing welke de meest betrouwbare manier is om het woon-werkverkeer per fiets te managen en te laten groeien. Alle Falco fietsmarketing producten kunt u hier bekijken.

Wilt u als werknemer meer medewerkers op de fiets naar het werk krijgen? Neem dan ook eens een kijkje op http://www.fietsinspiratietool.nl/, een initiatief van de Fietsersbond Met deze tool wil men de drempel voor bedrijven verlagen om met fietsstimulering aan de slag te gaan. Met behulp van de slimme tools kan ieder bedrijf zelf eenvoudig en snel aan de slag.

Laat u informeren over onze mogelijkheden om fietsen te stimuleren en veiliger te maken en neem contact op met fietsmarketing specialist Marc Kosse op 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!