Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Winnares Enny haalt zitbank op

Winnares Enny haalt zitbank op
Winnares Enny haalt zitbank op
Bedrijfsnieuws 17 jan 2018

Winnares Enny Truyen van de December Deel & Like Facebook actie kwam vandaag langs om haar gloednieuwe buitenbank ophalen. Deze buitenbank krijgt een mooie plek bij haar woning. Enny was zeer tevreden en blij verrast over de hoge kwaliteit van de zitbank. De producten van Falco voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen dankzij onze strenge, interne kwaliteitszorg.

Falco vindt u op LinkedIn, Twitter, Facebook en YouTube. Met interessante en nieuwe producten en projecten, (instructie) video’s en ander nieuws. Zo bent u altijd als eerste en snel op de hoogte van het nieuws.

Ook kunt u Falco volgen op Pinterest. De moeite waard als u zich bezig houdt met het inrichten van (openbare) buitenruimtes of fietsparkeren!

Falco’s missie is “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!