Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Wat is belangrijk bij fietsparkeren?

Wat is belangrijk bij fietsparkeren?
fietsparkeren fietsenrek
Bedrijfsnieuws 20 sep 2011

Een Amsterdams onderzoek naar fietsparkeersystemen levert het fietsnietje als winnaar op. Hoewel het veel fietsers eigenlijk niet uitmaakt wat voor parkeersysteem wordt gebruikt. Als de fiets maar is vast te zetten en niet omvalt.

Uit de enquêtes onder fietsers blijkt dat de gebruiker met name de mogelijkheid om de fiets te verankeren (35%) belangrijk vindt en verder dat de fiets niet kan omvallen (17%) en er weinig kans op beschadigingen (5%) is. Ruimtebeslag of een verrassend ontwerp zegt de gebruiker van een fietsrek zelf niet veel. Hij of zij laat zich vooral leiden door het gebruikersgemak van een fietsrek. Ook de praktijk is te zien dat de gebruiker minder kritisch is op de eigenschappen van een fietsrek en bovendien het parkeren van de fiets laat afhangen van de beschikbare plaats èn de mogelijkheid om dichtbij de bestemming parkeren. (bron: Fietsraad)

Belangrijk? Een fietsparkeersysteem dat zorgt voor een stabiele fietsparkeerplaats met verankeringsmogelijkheid. Vraag Falco welk fietsparkeersysteem het best gebruikt kan worden; elke locatie wordt op een andere manier gebruikt met andere wensen. Denk bijvoorbeeld aan het verschil in gebruik tussen scholen, stations en centra.


Persoonlijk advies?

Er komt graag een productadviseur langs om u het meest passende advies te geven voor uw locatie. Bel 0546 55 44 44 voor een afspraak of e-mail info@falco.nl.


Alvast weten wat de fietsparkeersystemen van Falco zijn?


Ga hier naar alle Falco fietsparkeersystemen 

Ga hier naar het overzicht van de fietsaanleunbeugels (fietsnietjes)

Ga hier naar het overzicht van de fietsenrekken

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!