Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Volg Falco op...
Volg Falco op...
Bedrijfsnieuws 20 sep 2011

Falco vindt u namelijk op LinkedIn, Twitter, Facebook en YouTube. Met interessante en nieuwe producten en projecten te melden, maar ook instructievideo's op YouTube, bent u altijd als eerste en snel op de hoogte van het nieuws, mits u ons volgt natuurlijk. Maar…,

we zien nog veel liever dat u meepraat en de conversatie met ons aangaat. Welke kant gaat het op met straatmeubilair? Mist u nog een bepaald product in ons assortiment? Heeft u een suggestie
voor een nieuwe product? Vindt u dat we onze service kunnen verbeteren? Heeft u een verrassende visie op buiteninrichting? Falco gaat graag de dialoog met u aan. Reageer gerust; u bent verzekerd van een reactie onzerzijds.

Volg Falco op
Klik op de logo's rechts op de homepage en volg Falco op Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!