Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Terugblik Vakbeurs Openbare Ruimte

Terugblik Vakbeurs Openbare Ruimte
beurs openbare ruimte straatmeubilair het plein
Bedrijfsnieuws 24 okt 2019

We kunnen terugkijken op een succesvolle beurs tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte afgelopen 2 en 3 oktober. Falco was te vinden op Het Plein, samen met andere inrichters van de openbare ruimte. Het Plein was ingericht als een kunstruimte waar een bijzondere uitvoering van ons populaire fietsenrek A11 een prominente plek had. Op de Falco stand kon het innovatieve fietsparkeersysteem FalcoAlign rekenen op veel bewondering. Modulair straatmeubilair in de vorm van FalcoFlora was voor het eerst in deze uitvoering te zien op een beurs. Diverse prototypes van nieuwe boomroosters kwamen vers uit de fabriek in Vriezenveen en zullen in de volgende nieuwsbrief worden geïntroduceerd!

Bekijk de aftermovie van organisator Expoproof voor een goede impressie van de beurs. Onze stand komt ook in beeld met de FalcoAlign in actie.

Alvast voor in de agenda; 30 september en 1 oktober 2020 zijn we weer present in de Jaarbeurs Utrecht!

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!