Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Record aantal Falco fietsplaatsen voor nieuwe Deense campus

Record aantal Falco fietsplaatsen voor nieuwe Deense campus
Record aantal Falco fietsplaatsen voor nieuwe Deense campus
Bedrijfsnieuws 24 jun 2016

In September 2016 opent de nieuw gebouwde campus Carlsberg in Kopenhagen haar deuren voor ruim 10.000 studenten en 800 medewerkers. De campus Carlsbergen omvat ongeveer 57.000 vierkante meter en het gebouw bestaat uit 8 verdiepingen.  Falco heeft 2356 fietsparkeerplekken geproduceerd, geleverd en geïnstalleerd in de grote kelder van de campus. 

Om ruimte te besparen is voor compact fietsparkeren gekozen. Met onze FalcoLevel Premium+ kan er dubbellaags geparkeerd worden.  Naast de enkel- en dubbelzijdige etagerekken zijn er ook 16 fietsenrekken FalcoSound geleverd; 12 dubbelzijdige rekken met 12 plaatsen en 8 enkelzijdige rekken met 8 plaatsen. 

Deze video geeft een indruk hoe groot de Carlsberg Campus fietsenstalling is. 

Wilt u ook advies over fietsparkeren? Neem dan contact op met een van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder! Ook met advies op locatie, bel voor een bezoek 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!