Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Record aantal Falco fietsplaatsen voor nieuwe Deense campus

Record aantal Falco fietsplaatsen voor nieuwe Deense campus
Record aantal Falco fietsplaatsen voor nieuwe Deense campus
Bedrijfsnieuws 24 jun 2016

In September 2016 opent de nieuw gebouwde campus Carlsberg in Kopenhagen haar deuren voor ruim 10.000 studenten en 800 medewerkers. De campus Carlsbergen omvat ongeveer 57.000 vierkante meter en het gebouw bestaat uit 8 verdiepingen.  Falco heeft 2356 fietsparkeerplekken geproduceerd, geleverd en geïnstalleerd in de grote kelder van de campus. 

Om ruimte te besparen is voor compact fietsparkeren gekozen. Met onze FalcoLevel Premium+ kan er dubbellaags geparkeerd worden.  Naast de enkel- en dubbelzijdige etagerekken zijn er ook 16 fietsenrekken FalcoSound geleverd; 12 dubbelzijdige rekken met 12 plaatsen en 8 enkelzijdige rekken met 8 plaatsen. 

Deze video geeft een indruk hoe groot de Carlsberg Campus fietsenstalling is. 

Wilt u ook advies over fietsparkeren? Neem dan contact op met een van Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder! Ook met advies op locatie, bel voor een bezoek 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!