Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Prototype nieuwe fietsoverkapping FalcoAndo

Prototype nieuwe fietsoverkapping FalcoAndo
FalcoAndo fietsoverkapping
Bedrijfsnieuws 4 dec 2023

Van een van onze nieuwste fietsoverkappingen, de FalcoAndo, is een prototype gemaakt en opgezet voor ons pand in Vriezenveen.  

De FalcoAndo is ontworpen door ons eigen ontwerpteam. Bij het ontwerpen van de overkapping FalcoAndo is de FalcoHoth als basis gebruikt. Het grote verschil is dat FalcoHoth is ontworpen om een hoge sneeuwlast te dragen. De FalcoAndo is lichter wat betreft constructie en de maximale belasting van deze overkapping bedraagt maximaal sk= 1,00 kN/m2. Qua uiterlijk lijkt de FalcoAndo op de FalcoHoth en heeft het een strak en industriële design.

Al onze producten worden is in onze fabriek geprodueerd, ook het poedercoaten doen we in eigen huis. Het prototype van de FalcoAndo is opgezet op het buitenterrein van Falco. Voor de gelegenheid is de FalcoAndo neergezet op speciale liggers. Als deze fietsoverkapping wordt geplaatst, dan wordt de fietsoverkapping gefundeerd op betonvoeten.  Voor het dak kan gekozen worden uit Aluzinc platen of transparant polycarbonaat profielplaten.

Zou deze fietsoverkapping mooi staan op uw buitenterrein? Neem contact op met onze afdeling Verkoop en informeer met welke korting dit prototype voor u is! Neem contact op met Falco via info@falco.nl, het contactformulier op de website of telefonisch (0546) 55 44 44.

FalcoAndo fietsoverkapping
FalcoAndo fietsoverkapping
FalcoAndo fietsoverkapping
FalcoAndo fietsoverkapping
FalcoAndo fietsoverkapping
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!