Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Opdrachtgevers tevreden over Falco

Opdrachtgevers tevreden over Falco
Opdrachtgevers tevreden over Falco
Bedrijfsnieuws 20 sep 2013

Al vanaf juli 2011 houdt Falco een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek. Een goede manier om te monitoren wat onze opdrachtgevers nu van ons vinden. En daarmee onze dienstverlening naar u toe te verbeteren.

De werkwijze om opdrachtgevers voor dit onderzoek te selecteren is als volgt: in elke eerste week na afronding van een maand worden er at random respondenten geselecteerd die in de voorgaande maanden een bestelling hebben geplaatst ( en geleverd hebben gekregen) bij Falco. Zij ontvangen per email een uitnodiging om online een vragenlijst in te vullen. In 2012 heeft Falco een uitstekende (en representatieve!) response gekregen van 22%.

Goede resultaten

De resultaten uit dit onderzoek zijn goed. Om u een idee te geven:

  • De informatievoorziening vanuit Falco wordt als (zeer) goed beoordeeld door bijna driekwart van de respondenten.
  • Als er wordt gevraagd naar de redenen om voor Falco te kiezen wordt er gemiddeld 1,73 antwoorden gegeven. Kwaliteit is het meest gegeven antwoord, gevolgd door goede ervaringen en “stond in bestek”.
  • Falco houdt voldoende rekening met de wensen van de klant in het voortraject.
  • Ook de diverse aspecten waarop klanten Falco hebben beoordeeld komen goed uit de bus. Vooral afwerking en vormgeving scoren goed.
  • 80% van de respondenten is van mening dat de prijs en kwaliteit in verhouding met elkaar staan.
  • Het grootste gedeelte van de respondenten (94%) is bereid om in de toekomst weer een bestelling te plaatsen bij Falco. Het eindoordeel over Falco’s perfomance is goed; maar liefst 91% geeft een voldoende of hoger.

Overall valt te concluderen dat Falco-klanten meer dan tevreden klanten zijn!

Wilt u ook uw ervaringen delen? Vul dan het online vragenformulier in om uw mening over Falco te geven. LINK (mits dit kan)

Dit artikel staat ook in het laatst uitgegeven relatiemagazine van Falco. Wilt u gratis het FalConnect twee keer per jaar ontvangen? Meld u dan aan:

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!