Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Op maat gemaakt!
Op maat gemaakt!
Bedrijfsnieuws 9 feb 2017

Falco heeft ruim 15.000 producten en productvarianten in het assortiment. De meeste producten ontwerpt, ontwikkelt en produceert Falco in haar eigen fabriek in het Nederlandse Vriezenveen. Door de aanwezigheid van een eigen afdeling productontwikkeling en eigen productiehallen is het relatief eenvoudig om een prototype te fabriceren, producten op maat te ontwikkelen of om aanpassingen op een bestaand product door te voeren. Al dan niet in nauwe samenwerking met landschapsarchitecten, planologen en gerenommeerde industriele ontwerpbureaus.

Onze projectadviseurs zijn altijd bereid om met u na te denken over de inrichting van uw buitenruimte of fietskelder. In samenwerking met de afdeling productontwikkeling kan er bijvoorbeeld een plattegrond worden uitgewerkt met diverse fietsparkeeroplossingen of kunnen er renderingen van op maat gemaakte overkappingen worden gemaakt.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een project dat is uitgevoerd is voor Willem 2, in opdracht van Troeijen. Men was op zoek naar een overkapping voor de plek waar de minder valide supporters hun club aanmoedigen. Boven de rendering die is gemaakt door de Falco afdeling productontwikkeling en onder een foto van het eindresultaat. Het eindresultaat is een aangepaste bestaande FalcoTel overkapping. In de ontwerpfase zijn een aantal zaken aangepast, zo was de hoogte van de overkapping relevant, het publiek op de achterliggende tribunes moest hier geen hinder van ondervinden. wat betreft het dak was het belangrijk dat het dak lichtdoorlatend was. In de rendering is de overkapping met damwand profielplaten getekend, bij de uiteindelijke uitvoering is gekozen voor vlakke beplating polycarbonaat.

Overkapping minder validen tribune

Vraag hier ons Falco in projects boek aan voor inspiratie of bekijkde op maat gemaakte fietsparkeersystemen of het op maat gemaakte straatmeubilair dat we voor klanten hebben uitgevoerd.

renderingen_opmaatgemaakt_Falco
renderingen_opmaatgemaakt_Falco
renderingen_opmaatgemaakt_Falco
renderingen_opmaatgemaakt_Falco
renderingen_opmaatgemaakt_Falco
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!