Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Nieuwe Falco-vertegenwoordiging Zweden

Nieuwe Falco-vertegenwoordiging Zweden
Nieuwe Falco-vertegenwoordiging Zweden
Bedrijfsnieuws 20 sep 2011

Sinds het export-seminar dat Falco afgelopen week hield, is er een nieuwe vertegenwoordiging van Falco producten te verwelkomen. Het nieuwe bedrijf Modulkonstruktion AB gaat de producten van Falco aanbieden in Zweden.

Het Zweedse bedrijf Modulkonstruktion AB is ruim een jaar oud en is opgestart door Jonas Lundkvist naar aanleiding van een verzoek om een speciale fietsbox te ontwikkelen. Het bedrijf werkte samen met de Zweedse overheid voor de ontwikkeling van een nog niet eerder gerealiseerd project in Zweden. Intussen is dit project afgerond na diverse succesvolle pilots in Stockholm. Jonas Lundkvist geeft aan dat hier de interesse ontstond voor het fietsparkeren in het algemeen en daarmee werd ook de problematiek van en de behoefte aan fietsparkeeroplossingen zichtbaar in Zweden. "We zijn op zoek gegaan naar een goede en betrouwbare leverancier van fietsparkeersystemen en straatmeubilair en kwamen bij Falco uit".

De keuze voor Falco- producten legt Lundkvist als volgt uit; "we houden van het design van de Falco producten en hebben een goed gevoel bij het bedrijf. Voor ons is het belangrijk om te werken met kwalitatief hoogwaardige producten, deels vanwege het Scandinavische klimaat, maar ook omdat we voor kwaliteit staan met Modulkonstruktion".

Commercieel directeur Martin Reuvekamp van Falco is zeer blij met de nieuwe vertegenwoordiging. "Het is een innovatief bedrijf met nieuwe ideeën en een vrijwel nieuwe markt voor fietsparkeersystemen en straatmeubilair in Zweden. Falco ziet de samenwerking in de toekomst met vertrouwen tegemoet".

Hiermee wordt Zweden Falco's 13e vertegenwoordiging in Europa.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!