Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Nieuwbouw hoofdkantoor Falco van start

Nieuwbouw hoofdkantoor Falco van start
Nieuwbouw hoofdkantoor Falco van start
Bedrijfsnieuws 20 sep 2011

De eerste spreekwoordelijke schop is al een tijdje geleden de grond in gegaan, maar nu is definitief de basis gelegd, oftewel de fundatie, voor het nieuwe Falco hoofdkantoor aan de Weitzelweg te Vriezenveen.

Groei
In het Falco Grote Buitenboek werd al het één en ander toegelicht over deze nieuwbouw. Door de groei van de afgelopen jaren zijn namelijk diverse afdelingen verspreid geraakt over het Falco-complex. Het huidige kantoorgebouw wordt daarom uitgebreid en vernieuwd door bouwbedrijf Karsten uit Daarlerveen.
De nieuwbouw, ontworpen door IAA, is een duidelijke expressie van het vertrouwen van Falco in de toekomst en van de ambitie om verder te groeien. Lees meer over hoe Falco groeide vanaf de jaren '50.

Ontwerp 
Architect Harry Klunder van IAA heeft qua kleur, materiaal en vormeenheid ervoor gezorgd dat het bestaande pand verder wordt aangepast aan het nieuw te bouwen pand. De schil van het huidige kantoor komt zo in harmonie met het nieuw te bouwen pand. Daarmee blijft de eenheid gewaarborgd. Klunder vindt het ook een mooi voorbeeld van de revitalisatie van bedrijventerreinen, in dit geval het bedrijventerrein Weitzelpoort in Vriezenveen.


De oplevering van het duurzame kantoorgebouw is naar verwachting in het najaar van 2010.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!