Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Nieuw inspiratieplatform Mooi Meubilair

Nieuw inspiratieplatform Mooi Meubilair
mooi meubilair website tijdschrift
Bedrijfsnieuws 24 apr 2020

Mooi Meubilair is een nieuw inspiratieplatform voor straatmeubilair, groenaankleding en -bescherming, afvalbeheersing in de buitenruimte en nog veel meer. De website mooimeubilair.nl en het gelijknamige, gratis Mooi Meubilair Magazine zijn een samenwerking tussen Falco en ELBA\REC, o.a. uitgever van vakmedia als Stedelijk Interieur.

Informatie & inspiratie

Mooi Meubilair gaat u dus, zowel off- als online, inspireren en informeren over de inrichting van de publieke huiskamer. Wat zijn de nieuwe trends en ontwikkelingen, welke materialen winnen aan populariteit, waar vindt u actuele projecten en welke cases mag u zeker niet missen? Op deze en nog veel meer vragen gaat Mooi Meubilair u de antwoorden geven. We presenteren u een prachtig palet aan banken, boombanken, stoelen en hockers, picknicksets, zitelementen, afvalbakken, plantenbakken en boombescherming. Wij reiken u handige, ongedachte mogelijkheden aan. Nemen u mee in de wereld van verantwoord produceren en oog voor circulariteit.

Website en vaktijdschrift

Bekijk nu de website mooimeubilair.nl en vraag alvast het tijdschrift aan dat in September zal uitkomen.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!