Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Montage overkapping

Montage overkapping
Falco monteurs monteren een fietsoverkapping
Bedrijfsnieuws 1 mrt 2019

In onze hoofdvestiging in Vriezenveen beschikken we over een modern machinepark en eigen ontwerpafdeling. Ook poedercoaten we onze producten zoals overkappingenfietsenrekkenstraatmeubilair en verkeersvoorzieningen. Onze eigen transport afdeling zorgt ervoor dat de producten op de juiste locatie worden afgeleverd. Eigen montage teams plaatsen de producten ter plekke. In Vriezenveen heeft de afdeling voormontage ervoor gezorgd dat alle materialen op maat zijn.

Falco BV heeft veiligheid voor haar medewerkers en veiligheid op de werkplek hoog in het vaandel staan. Vanaf maart 2001 is Falco in het bezit van het Veiligheids Certificaat Aannemers. Er wordt continue nagedacht over de beste werkwijze, hoe materialen lichter gemaakt kunnen worden en hulpmiddelen. Met onze VCA gecertificeerde monteurs  wordt elke overkapping veilig op de juiste locatie geplaatst. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat.

In onderstaande filmpje is te zien hoe een FalcoZan fietsoverkapping in elkaar wordt gezet.

Interesse in een fietsoverkapping of straatmeubilair? Neem contact op voor de mogelijkheden; 0546 55 44 44 of verkoop@falco.nl

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!