Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Inspiratietips om openbare ruimtes in te richten?

Inspiratietips om openbare ruimtes in te richten?
Inspiratietips om openbare ruimtes in te richten?
Bedrijfsnieuws 22 aug 2014

Zoekt u inspiratie voor het inrichten van uw openbare ruimte of buitenterrein? Falco helpt u graag om inspiratie op te doen met onze producten. Lees (en vooral kijk)  verder voor allerlei voorbeelden.

Heeft u een schoolplein, stadsplein of een bedrijfsterrein dat u wilt inrichten met producten van Falco? Falco’s projectadviseurs adviseren u graag en kunnen voor u visualiseren hoe een inrichting eruit komt te zien. Met onze producten uit het programma of met producten op maat. Falco werkt namelijk ook op projectmatige basis en maakt graag voor u een inrichting op maat.

Hoe richt u uw (openbare) buitenruimte in?

Op deze afbeeldingen vindt u inspiratietips van de volgende producten uit het programma straatmeubilair:

  • De FalcoLinea serie
  • Qubic straatmeubilair
  • FalcoBloc straatmeubilair

Laat u inspireren door Falco, voor een mooiere buitenwereld.

Wilt u een visualisatie van uw project? Neem contact op met Falco’s projectadviseurs, zij helpen u graag verder. Ook een bezoek op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl voor een afspraak.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!