Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Inrichten van uw (openbare) buitenruimte?

Inrichten van uw (openbare) buitenruimte?
Inrichten van uw (openbare) buitenruimte?
Bedrijfsnieuws 21 okt 2014

Een prettige buitenruimte draagt bij aan een betere leefomgeving. Met onze fietsparkeersystemen, producten om het fietsen te stimuleren, overkappingen en bergingen, straatmeubilair  en meer, kunnen we uw openbare ruimte of buitenterrein inrichten! Met onze ervaring en expertise maken we graag samen met u de buitenwereld mooier, ook voor later.

Op maat voor u gemaakt

Wanneer u iets op maat zoekt, kijken we samen met u naar de mogelijkheden. U krijgt advies over het inrichten, haalbaarheid, budget en meer. En met Falco heeft u één aanspreekpartner; van ontwerp tot productie, montage (ook op locatie) en transport.

Wat zijn uw wensen?

Falco’s projectadviseur inventariseert uw wensen voor het desbetreffende project. Leg uw idee voor en wij adviseren of het project haalbaar is, geschikt is voor de betreffende buitenruimte en of het budget passend is. 

De uitwerking

Wanneer de voorgaande stap haalbaar is maakt Falco, in samenwerking met u, een passend voorstel. Onze offerte kan daarbij begeleid worden door een tekening of rendering om de gewenste situatie te visualiseren.

Na akkoord wordt uw project verder uitgewerkt tot in de technische details. Na de opdrachtbevestiging wordt alles in gang gezet om uw product te produceren.

Vervaardiging en productie

Falco heeft haar eigen productiefaciliteit in de hoofdvestiging te Vriezenveen. Doordat u bij Falco alles onder één dak vindt;

  • projectadviseurs
  • ontwerp en productie
  • transport en montage

heeft u het voordeel van één aanspreekpartner zonder tussenkomst van andere leveranciers of tussenpersonen.  We begeleiden uw project van begin tot eind.

Transport en montage

Falco beschikt ook over haar eigen transport- en montage afdeling. Zijn er producten die voor gemonteerd dienen te worden? Geen probleem, net zomin als monteren op locatie. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke vorm van straatmeubilair veilig op de juiste locatie geplaatst.

Service

Falco houdt graag contact met u na het afronden van uw project, is alles naar wens verlopen? Zijn alle onderdelen naar wens gemonteerd en geplaatst in uw (openbare) buitenruimte? We horen het graag!

Foto's: Falco BV, ipv delft.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!