Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Inrichten van uw (openbare) buitenruimte?

Inrichten van uw (openbare) buitenruimte?
Inrichten van uw (openbare) buitenruimte?
Bedrijfsnieuws 21 okt 2014

Een prettige buitenruimte draagt bij aan een betere leefomgeving. Met onze fietsparkeersystemen, producten om het fietsen te stimuleren, overkappingen en bergingen, straatmeubilair  en meer, kunnen we uw openbare ruimte of buitenterrein inrichten! Met onze ervaring en expertise maken we graag samen met u de buitenwereld mooier, ook voor later.

Op maat voor u gemaakt

Wanneer u iets op maat zoekt, kijken we samen met u naar de mogelijkheden. U krijgt advies over het inrichten, haalbaarheid, budget en meer. En met Falco heeft u één aanspreekpartner; van ontwerp tot productie, montage (ook op locatie) en transport.

Wat zijn uw wensen?

Falco’s projectadviseur inventariseert uw wensen voor het desbetreffende project. Leg uw idee voor en wij adviseren of het project haalbaar is, geschikt is voor de betreffende buitenruimte en of het budget passend is. 

De uitwerking

Wanneer de voorgaande stap haalbaar is maakt Falco, in samenwerking met u, een passend voorstel. Onze offerte kan daarbij begeleid worden door een tekening of rendering om de gewenste situatie te visualiseren.

Na akkoord wordt uw project verder uitgewerkt tot in de technische details. Na de opdrachtbevestiging wordt alles in gang gezet om uw product te produceren.

Vervaardiging en productie

Falco heeft haar eigen productiefaciliteit in de hoofdvestiging te Vriezenveen. Doordat u bij Falco alles onder één dak vindt;

  • projectadviseurs
  • ontwerp en productie
  • transport en montage

heeft u het voordeel van één aanspreekpartner zonder tussenkomst van andere leveranciers of tussenpersonen.  We begeleiden uw project van begin tot eind.

Transport en montage

Falco beschikt ook over haar eigen transport- en montage afdeling. Zijn er producten die voor gemonteerd dienen te worden? Geen probleem, net zomin als monteren op locatie. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke vorm van straatmeubilair veilig op de juiste locatie geplaatst.

Service

Falco houdt graag contact met u na het afronden van uw project, is alles naar wens verlopen? Zijn alle onderdelen naar wens gemonteerd en geplaatst in uw (openbare) buitenruimte? We horen het graag!

Foto's: Falco BV, ipv delft.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!