Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Hoe onderhoud ik Falco producten?

Hoe onderhoud ik Falco producten?
Hoe onderhoud ik Falco producten?
Bedrijfsnieuws 5 feb 2014

Falco heeft nu de kennis over onderhoud van materialen van fietsparkeervoorzieningen en straatmeubilair in een te downloaden PDF gebundeld. Handige tips over o.a. welke materialen hoe schoon te maken en welke middelen te gebruiken.

In de PDF “Onderhoudsvoorschriften”  komen verder onderwerpen voorbij zoals opslag, plaatsing en montage en informatie over de constructie. Hoe kunt u de veelgebruikte materialen in het straatmeubilair en fietsparkeervoorzieningen van Falco onderhouden en zo lang mogelijk mooi houden?

Corrosie in kaart

Ook wordt er schematisch in een kaart weergegeven hoe de corrosiviteitsbelasting is in Nederland.

Download de PDF Onderhoudsvoorschfiten..

Falco producten

Met Falco krijgt u een kwalitatief, hoogwaardig product dat in heel Nederland en daarbuiten te vinden is in (openbare) buitenruimtes. Producten die lang meegaan, jaren tegen weer en wind kunnen en duurzaam worden geproduceerd maken dat Falco voor u de partner is op gebied van fietsparkeren en straatmeubilair.

Voor een mooiere buitenwereld, ook voor later.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!