Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Hoe kan ik een sleutel bestellen?

Hoe kan ik een sleutel bestellen?
Hoe kan ik een sleutel bestellen?
Bedrijfsnieuws 17 mrt 2014

Falco verwijst u via deze pagina naar de voor u gewenste sleutel. Wij  gebruiken voor een aantal producten namelijk diverse sleutels:

  • Voor afvalbakken en buitenasbakken om te legen,
  • voor afzetpalen om uit te nemen of  te kantelen.

Deze sleutels zijn apart van het product verkrijgbaar, handig voor meerdere beheerders of na verlies van de sleutel. Let wel, deze worden alleen verkocht aan de oorspronkelijke opdrachtgever of huidige eigenaar, zodat de toegang tot de producten beperkt blijft tot de beheerders/gebruikers.

Voor uitneembare en kantelbare afzetpalen zijn de volgende mogelijkheden:

  • 3-kantsleutel
  • Cilinderslot – set van 3 sleutels

Voor afvalbakken en asbakken;

  • Doornsleutel

Uitneembare afzetpalen

Kies hier de afzetpaal en op de betreffende productpagina kunt u de sleutel apart bestellen via de webshop. U kunt hier kiezen uit een 3-kant sleutel of cilinderslot met set  van 3 sleutels.

Neemt u liever persoonlijk contact op, bel dan 0546 55 44 44. Falco’s productadviseurs helpen u graag verder!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!