Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Fietsparkeertool voor aantal fietsparkeerplaatsen

Fietsparkeertool voor aantal fietsparkeerplaatsen
Fietsparkeertool voor aantal fietsparkeerplaatsen
Bedrijfsnieuws 20 sep 2011

Heeft u de Fietsparkeertool al gebruikt? Zo niet, kom er dan snel achter hoeveel fietsparkeerplaatsen u nodig bent voor een goede fietsenstalling. Fietsberaad stelt een tool beschikbaar waarmee u snel het aantal benodigde fietsplaatsen kunt berekenen.

Kerncijfers
De Fietsparkeertool is ontwikkeld om bij te dragen aan nauwkeuriger kerncijfers betreft het fietsparkeren. De gebruiker kan de eigen telling meteen vergelijken met het aanbevolen aantal fietsparkeerplekken volgens de kerncijfers. De definitieve fietsparkeerkerncijfers worden opgenomen in een herziening van de CROW-leidraad Fietsparkeren.

Niet voor binnensteden
De Fietsparkeertool is bedoeld voor "solitaire functies". De geparkeerde fietsen in de directe omgeving zijn van gebruikers of bezoekers van deze functies, zoals kantoren en supermarkten. De Fietsparkeertool is bijvoorbeeld niet geschikt voor binnensteden.

Klik hier voor een nadere toelichting over de Fietsparkeertool en het telformulier.

Wilt u een persoonlijk advies over het aantal fietsplaatsen op uw locatie? Neem dan contact op met Falco voor een bezoek van één van onze productadviseurs; bel 0546 55 44 44 voor een afspraak.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!