Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Fietsparkeertool voor aantal fietsparkeerplaatsen

Fietsparkeertool voor aantal fietsparkeerplaatsen
Fietsparkeertool voor aantal fietsparkeerplaatsen
Bedrijfsnieuws 20 sep 2011

Heeft u de Fietsparkeertool al gebruikt? Zo niet, kom er dan snel achter hoeveel fietsparkeerplaatsen u nodig bent voor een goede fietsenstalling. Fietsberaad stelt een tool beschikbaar waarmee u snel het aantal benodigde fietsplaatsen kunt berekenen.

Kerncijfers
De Fietsparkeertool is ontwikkeld om bij te dragen aan nauwkeuriger kerncijfers betreft het fietsparkeren. De gebruiker kan de eigen telling meteen vergelijken met het aanbevolen aantal fietsparkeerplekken volgens de kerncijfers. De definitieve fietsparkeerkerncijfers worden opgenomen in een herziening van de CROW-leidraad Fietsparkeren.

Niet voor binnensteden
De Fietsparkeertool is bedoeld voor "solitaire functies". De geparkeerde fietsen in de directe omgeving zijn van gebruikers of bezoekers van deze functies, zoals kantoren en supermarkten. De Fietsparkeertool is bijvoorbeeld niet geschikt voor binnensteden.

Klik hier voor een nadere toelichting over de Fietsparkeertool en het telformulier.

Wilt u een persoonlijk advies over het aantal fietsplaatsen op uw locatie? Neem dan contact op met Falco voor een bezoek van één van onze productadviseurs; bel 0546 55 44 44 voor een afspraak.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!