Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco voor trede 5 in CO2-prestatieladder

Falco voor trede 5 in CO2-prestatieladder
Falco voor trede 5 in CO2-prestatieladder
Bedrijfsnieuws 21 mei 2012

Falco is voornemens om het certificaat van de CO2 prestatieladder te behalen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang en Falco hoopt eind juli te certificeren op niveau 5 van de CO2-prestatieladder.

Na het behalen van het certificaat ISO 14001 wil Falco een stap verder. Franz Friesacher, algemeen directeur en eigenaar: “we willen hiermee laten zien dat we ons blijven ontwikkelen en dat een voldoende niet goed genoeg is. De toekomst is voor onze kinderen, dus streven we naar een duurzame onderneming”.

De CO2-prestatieladder in het kort

Het doel van de ladder is (1) bedrijven te stimuleren om de eigen CO2-uitstoot – en die van hun leveranciers - te kennen en (2) permanent te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de uitstoot als gevolg van de eigen bedrijfsvoering en de eigen projecten terug te dringen. De ladder stimuleert bedrijven vervolgens om (3) die maatregelen daadwerkelijk uit te voeren en bovendien (4) de verworven kennis transparant te delen en (5) samen met collega’s, kennisinstellingen, maatschappelijke partijen en overheden actief te zoeken naar mogelijkheden om de uitstoot gezamenlijk verder terug te dringen (bron: SKAO.nl)

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!