Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco verzorgt terreininrichting voor nieuw Amphia ziekenhuis!

Falco verzorgt terreininrichting voor nieuw Amphia ziekenhuis!
Falco verzorgt terreininrichting voor nieuw Amphia ziekenhuis!
Bedrijfsnieuws 10 nov 2017

Wij zijn er trots op dat we opdracht hebben gekregen om de terreininrichting van Amphia Ziekenhuis te verzorgen!

Nieuwbouw

Amphia bouwt de komende jaren aan een nieuw en vernieuwd ziekenhuis in Breda.  Maar liefst 76.000 vierkante meter nieuwbouw wordt er gerealiseerd. Met de bestaande bouw ontstaat er een zorglocatie van 128.000 vierkante meter. Uiteraard is het belangrijk dat bezoekers en werknemers hun fietsen goed kunnen stallen op de nieuwe locatie.

Variatie

Eind van het jaar zal Falco beginnen met het plaatsen van tientallen FalcoGamma overkappingen. De staalconstructie van de overkappingen worden gepoedercoat in een cement grijze kleur.  Kratfietsen nemen meer parkeerruimte in, en deze fietsen kunnen dan ook gestald worden in een speciale overkapping, waarbij in het paneel een kratfiets logo is gestraald. Ook e-bikes kunnen in een aparte ruimte worden geparkeerd, en in deze ruimte komen ook speciale oplaadpalen met aanbindvoorziening waardoor de e-bikes veilig geparkeerd en tevens opgeladen kunnen worden.  Voor bakfietsen en scooters worden 40 stuks FalcoLoop vastzetvoorzieningen geïnstalleerd; perfect om bakfietsen en scooters aan vast te zetten. “Standaard” fietsen kunnen worden geplaatst in FalcoSound fietsenrekken. In totaal komen er 567 parkeerplaatsen ten behoeve van standaard fietsen en 105 plaatsen voor buitenmodel fietsen en scooters.  Er komt ook een beheerdersruimte, deze FalcoGamma overkapping zal voorzien worden van perfobeplating, gepoedercoat in dezelfde cement grijze kleur als de staalconstructie.

Tot slot zal Falco zorg dragen voor het demonteren van een bestaande overkapping en deze overkapping bij een locatie in Oosterhout weer opbouwen.

Alles in eigen huis

Onderstaand zijn renderingen te zien die onze afdeling Productonwikkeling heeft gemaakt zodat de klant een goed beeld kon krijgen hoe het terrein er uiteindelijk uit komt te zien. Aangezien Falco op het hoofdkantoor in Vriezenveen beschikt over een eigen productontwikkelingsafdeling en eigen productie faciliteiten is het relatief makkelijk schakelen met klanten over op maat gemaakte grote projecten. Heeft u ook verbouwplannen voor uw buitenterrein? Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken, bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!