Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco vergroent haar energie!

Falco vergroent haar energie!
Falco vergroent haar energie!
Bedrijfsnieuws 21 jan 2013

Passend in Falco’s duurzame ontwikkeling en productie van onze producten voor de buiteninrichting waaronder het verder willen verlagen van de CO2-emissie heeft Falco het certificaat Groen Garanties ontvangen.

Het certificaat Groen Garanties is verleend door Falco’s energieleverancier Essent en wordt uitgereikt aan bedrijven die bewust een keuze maken voor groene energie in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Groen Garanties zijn het bewijs van opwekking van groene elektriciteit door duurzame bronnen zoals water, wind of biomassa. Deze milieubewuste opwekking van elektriciteit voorkomt CO2-emissie en bespaart fossiele brandstof. En dat helpt klimaatverandering te beperken.

Falco vindt het belangrijk om zo milieuvriendelijk mogelijk te ontwikkelen en te produceren. Het verminderen van gebruik van elektriciteit en de vergroening ervan is één van de stappen die Falco onderneemt om zo duurzaam mogelijk te werken.

Meer weten over Falco’s aanpak om duurzaam te werken? Klik hier.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!