Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco steunt Alpe d'HuZes

Falco steunt Alpe d'HuZes
Falco steunt Alpe d'HuZes
Bedrijfsnieuws 21 jan 2013

Falco heeft een actief MVO-beleid; op structurele basis wordt er geïnvesteerd in maatschappelijke initiatieven.  In 2012 heeft Falco o.a.geld gedoneerd aan Serious Request. Een van de goede doelen die Falco in 2013 steunt is Alpe d'HuZes. Alpe d’HuZes is het sportieve evenement waarbij fietsers en renners individueel of in teamverband één tot zes keer op een dag de Alpe d’Huez beklimmen met als missie om geld op te halen voor  het KWF. Met dit geld werden afgelopen jaren programma’s gestart met als thema: goed, gelukkig en gezond leven met kanker.

Naast het sportieve karakter en de betrouwbaarheid van de Alpe d’Huzes organisatie (100% van de giften gaan naar het onderzoeksfonds) is de deelname van Falco medewerkster Sabine Bomba aan Alpe D’Huzes ook een reden om als bedrijf een actieve bijdrage te leveren. Sabine gaat 5 juni 2013 de uitdaging aan om de beruchte Alpe d’Huez op één dag 2 maal op te rennen, als onderdeel van Team Boss. Motivatie van Team Boss om zich in te zetten voor Alpe d’Huzes is dat team captain Stefanie dit jaar 5 jaar kankervrij is, deze overwinning wordt gevierd door de Alpe te bedwingen en zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!