Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco item Wist je Dat te bekijken op Falco TV

Falco item Wist je Dat te bekijken op Falco TV
Falco item Wist je Dat te bekijken op Falco TV
Bedrijfsnieuws 9 mei 2014

Het RTL programma Wist Je Dat? heeft in de vorige editie aandacht besteed aan het onderwerp Buitenleven. In deze uitzending zijn wetenswaardigheden aan de orde gekomen die voor een breed publiek interessant zijn.  

Een item in dit programma gaat specifiek over het inrichten van de buitenruimte. Om dit thema goed uit te lichten zijn er opnames gemaakt bij Falco’s hoofdvestiging in Vriezenveen. Falco’s commercieel directeur Martin Reuvekamp komt aan het woord en er worden een aantal werkzaamheden binnen Falco in beeld gebracht.

Terugkijken

Via Falco TV kunt u het item over Falco terugkijken. Heeft u naar aanleiding van het programma vragen over Falco of onze producten, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via 0546 55 44 44.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!