Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco gaat duurzaam bouwen

Falco gaat duurzaam bouwen
Falco gaat duurzaam bouwen
Bedrijfsnieuws 14 apr 2015

Wethouder Oudendijk heeft namens het College van burgemeester en wethouders van Twenterand op donderdag 9 april jl .een intentieovereenkomst ‘Asbest van het bedrijfsdak’ ondertekend. Falco mocht de gemeente Twenterand en Provincie Overijssel welkom heten op het hoofdkantoor in Vriezenveen.

Falco heeft als één van de eerste bedrijven in Twenterand toegezegd om het bestaande asbest te vervangen door duurzame alternatieven. Dat initiatief werd door de wethouder Oudendijk en de Provincie Overijssel aangegrepen om de overeenkomst op het Falco hoofdkantoor te ondertekenen.

Falco gaat met ondersteuning van de gemeente Twenterand en de provincie Overijssel het asbest vervangen. Asbestdaken vormen een potentieel gevaar voor de volksgezondheid en voor de economie.  Het vervangen van het dak is tevens onderdeel van een grote verbouwing; er wordt een nieuwe hal gebouwd ter verbetering van het werkklimaat en duurzaamheid.

Asbest van het bedrijfsdak

Het project ‘Asbest van het Bedrijfsdak’ is een samenwerkingsverband van Overijsselse gemeenten, de provincie Overijssel, Bouwend Nederland (Regio Oost), de Stichting Pioneering, VNO-NCW, Hogeschool Saxion en UNETO-VNO.

Lees meer over

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!