Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Falco bank slaagt ook voor Zweedse duurzaamheidstest

Falco bank slaagt ook voor Zweedse duurzaamheidstest
straatmeubilair buitenbank zitbank buitenmeubilair
Bedrijfsnieuws 4 dec 2012

Sinds 2011 is Modulkonstruktion de vertegenwoordiging in Zweden van Falco producten. Na een aantal projecten waaronder etage-fietsparkeersystemen in Stockholm is er nu ook aandacht voor het FalcoLinea serie straatmeubilair.

De Zweedse vertegenwoordiging Modulkonstruktion wil met de hoogwaardige fietsparkeervoorzieningen van Falco de markt veroveren in Zweden. Maar de fietsparkeersystemen zijn niet het enige waar de Zweedse markt in geïnteresseerd is.

Vanuit een groot bouwproject voor een modern ziekenhuiscomplex is er namelijk aandacht voor de FalcoLinea bank. Daarom kreeg Modulkonstruktion het verzoek van Byggvarubedömningen om de FalcoLinea bank te laten meedoen aan een evaluatie om de duurzaamheid vast te stellen. Falco produceert op een duurzame manier en gebruikt duurzame materialen. Falco voldoet hiermee ook ruim aan de eisen voor duurzaam inkopen die de overheid stelt. En  de FalcoLinea voldoet hiermee ook aan de eisen die de Zweedse norm ‘Byggvarubedömningen’ stelt.

Over Byggvarubedömningen

Vanuit de bouwsector is er in Zweden een norm ontwikkeld om goederen te beoordelen op hun invloed op het milieu, hoe duurzaam ze eigenlijk zijn. De gemeenschappelijke norm heet Byggvarubedömningen en het bijbehorende eenvoudig te hanteren systeem zorgt ervoor dat men eenvoudig goedgekeurde producten kan vinden. Het uiteindelijk doel is om alleen nog maar met duurzame producten volgens Byggvarubedömningen te gaan bouwen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!