Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Facility for Future 2017

Facility for Future 2017
Facility for Future 2017
Bedrijfsnieuws 20 dec 2016

Wij willen u graag uitnodigen om Falco te bezoeken tijdens de beurs Facility for Future 2017.  Deze vakbeurs vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch op 18, 19 en 20 januari.

Op Facility for Future 2017 wordt uitgebreid aandacht geschonken aan nieuwe trends en innovaties zoals de circulaire economie, het gebouw van de toekomst en gezond werken. Dit wordt gedaan door spraakmakende sprekers met een ‘out of the box’ visie en interactieve workshops in onze theaters, het creëren van mooie ontmoetingen middels meet & greet pleinen en door letterlijk onze handen uit de mouwen te steken op de belevingspleinen

Registratie

 

Wilt u verzekerd zijn van een snelle doorgang?Registreert u zich dan nu gratis via deze link. T.z.t. ontvangt u een handige update van hetprogramma en het laatste nieuws.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!