Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws E-fietsprojecten opgestart; oplaadpunt nodig?

E-fietsprojecten opgestart; oplaadpunt nodig?
fietsparkeren e-bike opladen fietsenrek fietsen
Bedrijfsnieuws 20 sep 2011

Na de regio Twente is nu ook de Stedendriehoek aan het e-fietsen geslagen. Het E-fietsproject moet er voor zorgen dat werkgevers hun werknemers stimuleren om op de e-bike naar het werk te komen.

Werkgevers in Twente, gesteund door Twente Mobiel, en vervolgens in de Stedendriehoek tekenden voor het E-fietsproject om werknemers meer op de elektrische fiets (e-bike) te krijgen. De voordelen hiervan zijn o.a. dat werknemers fitter op hun werk verschijnen en vaak ook sneller zijn dan met een auto. 


E-bike voordelig op proef

Werkgevers krijgen een aantal elektrische fietsen op proef voor medewerkers die willen meedoen. Medewerkers kunnen dan met korting een elektrische fiets aanschaffen. In het eerste jaar hebben deelnemers de mogelijkheid om maximaal 1.000 euro terug te verdienen door zoveel mogelijk woon-werkkilometers te maken op deze fiets.

De aanschaf van een elektrische fiets is extra aantrekkelijk voor werknemers van bedrijven die werken met het bekende fietsenplan. Zij kunnen voor een periode van drie jaar een onbelaste vergoeding van 749 euro krijgen van hun werkgever. 


Fietsparkeervoorzieningen nodig? 

Falco helpt werkgevers graag met advies over de juiste fietsenstalling. Voor de elektrische fiets heeft Falco de FalcoIon fietsstandaard ontworpen met een geïntegreerd oplaadpunt. Hiermee wordt de fiets gestald en tegelijkertijd opgeladen via het geïntegreerde oplaadpunt.

Informatie over de fietsstandaard met elektrisch oplaadpunt FalcoIon.

Daarnaast biedt Falco ook andere voorzieningen om het fietsen te stimuleren. Onder Fietsmarketing vindt u producten zoals de FalcoFiks 2.0 fietsreparatiezuiil, de FalcoFiks 2.0 fietspomp en de FalcoSupp fietssteun voor buitengebruik.

Voor een fietsoverkapping of fietsberging vindt u hier meer informatie.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze productadviseurs. Zij helpen u graag met een passend advies voor uw fietsparkeersituatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail: verkoop@falco.nl.

Bron: www.nu.nl / www.destentor.nl

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!