Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Duurzame investeringen Falco

Duurzame investeringen Falco
Duurzame investeringen Falco
Bedrijfsnieuws 8 sep 2017

Bij Falco kijken we met een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar een mooiere buitenwereld. Voor de fabricage van onze producten gebruiken we duurzame materialen zoals hout met het FSC® keurmerk. Andere materialen die we gebruiken, zoals staal, polycarbonaat en restmateriaal worden hergebruikt of zamelen we volledig gescheiden in, zodat het makkelijker te recyclen is.

Falco investeert continue in duurzame oplossingen. Zo zijn vanaf 2024 asbestdaken verboden in Nederland. Falco heeft er echter voor gekozen om in augustus 2017 al het asbest te vervangen! Door dit besluit geeft Falco blijk dat het dit risico zeer serieus neemt. Er is nu volledig nieuwe beplating aangebracht en binnenkort zullen op dit nieuwe dak ook nog een aantalzonnepanelen geplaatst worden. Duurzaam denken en doen!

Sinds 28 november 2017 staat er ook een windmolen op het Falco terrein. Falco is 1 van de eerste Twentse bedrijven die voor een windmolen kiest als middel om lokaal duurzaam energie op te wekken.

Door het plaatsen van denieuwe zonnepanelen en de windmolen is het streven dat Falco voor 100% van de jaarlijkse stroombehoefte zelfvoorzienend zal zijn!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!