Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Duurzaamheid bij Falco

Duurzaamheid bij Falco
Duurzaamheid bij Falco
Bedrijfsnieuws 20 sep 2012

Duurzaamheid bepaalt ons denken en ons doen. Niet sinds het een modewoord en zelfs een beetje een hype werd. Nee, bij Falco kijken we al decennialang met een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar een mooiere buitenwereld. We stimuleren bijvoorbeeld met onze producten en onze inzet voor het Nationaal Fietsplan het gebruik en het comfort van fietsen. We brengen mensen in beweging met onze buitensport-artikelen, we verlichten straten en pleinen met zuinige LED-verlichting. We leveren afvalbakken om zwerfvuil tegen te gaan.

Duurzame materialen
Voor de fabricage van al die producten gebruiken we duurzame materialen. Zoals FSC® gecertificeerd hout met het FCS-keurmerk van de Forest Stewardship Council®. Andere materialen, zoals staal en kunststof, kopen we verantwoordelijk in. En al het restmateriaal wordt hergebruikt of verzamelen we volledig gescheiden, zodat het makkelijker te recyclen is.

Duurzame werkgever
Falco zorgt ook goed voor haar medewerkers. Bijvoorbeeld door geavanceerde lasrookafvoer in de fabriek, gescheiden waterafvoer, maar ook door goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons ziekteverzuim is dan ook laag vergeleken met andere bedrijven in dezelfde branche en met weinig personeelsverloop. We werken ook strikt volgens het Veiligheid Certificaat Aannemers en waarborgen zo een veilige werkplek voor onze monteurs in het land.

Samen duurzaam
Logisch dus dat we ons ook met volle overtuiging conformeren aan de criteria voor duurzaam inkopen die de overheid stelt. Want duurzaam zorgen voor later doe je samen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!