Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws De Buitenkamer; binnen bekijken wat u voor buiten zoekt

De Buitenkamer; binnen bekijken wat u voor buiten zoekt
De Buitenkamer; binnen bekijken wat u voor buiten zoekt
Bedrijfsnieuws 20 sep 2011

Ondanks uitgebreide documentatie, zoals het Falco Grote Buitenboek en het Falco Buiten Spelen en Sporten-Boek en Falco’s uitgebreide website, krijgen we toch regelmatig vragen van geïnteresseerde klanten om producten ‘live’ en op één plek te kunnen te kunnen bekijken.

Vandaar dat, samen met de realisatie van ons nieuwe hoofdkantoor, er nu ook een complete Buitenkamer op het Falco-complex is ingericht. Hier kunt u prettig binnen (dus droog!) de nieuwste producten en productlijnen voor buiten bekijken. In de nieuwe Falco buitenkamer zijn bijvoorbeeld complete opstellingen te vinden van de productlijnen FalcoLinea
en FalcoTriangel en presenteren wij de laatste innovaties.

Van harte welkom!
Falco Buitenkamer binnen is tijdens Falco’s kantooruren geopend. Maak wel van tevoren een afspraak met een productadviseur, zodat we alle tijd voor u kunnen maken en in kunnen gaan op specifieke vragen. Bel (0546) 55 44 44 of stuur een e-mail aan verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!