Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Creatieve ruimte 2020

Creatieve ruimte 2020
studenten_afstuderen_stage-creatieveruimte
Bedrijfsnieuws 6 feb 2020

Falco werkt veel met studenten in de regio die bij Falco hun afstudeeropdracht of stage invullen. Elke periode hebben we meerdere studenten die in Vriezenveen aan de slag gaan. De studenten zijn afkomstig van Saxion Hogeschool of van de Universiteit Twente en hun opdrachten zijn erg gevarieerd; van het ontwikkelen van een nieuw product op het gebied van fietsparkeren of straatmeubilair tot het introduceren van een tool die ingezet kan worden om advies te geven op het gebied van overkappingen.

Speciaal voor studenten die bij Falco komen stage lopen of afstuderen hebben we een creatieve ruimte ingericht waarin de studenten kunnen werken, brainstormen en overleggen. De studenten worden begeleid door Falco's eigen ontwerpers. Naast een eigen ontwerpafdeling beschikt Falco ook over de modernste productie faciliteiten waarmee de studenten een prototype kunnen realiseren van hun nieuw ontworpen product.

Vorige week hebben we afscheid genomen van Roland die is afgestudeerd met een mooi project; proficiat Roland!eigen
Vanaf deze week bezetten Myrthe Bos en Nadien Hanning van de Saxion Hogeschool de creatieve ruimte voor hun stage- en afstudeeropdracht. Heel veel succes Myrthe en Nadien!

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!