Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Corona virus & Falco

Corona virus & Falco
corona update
Bedrijfsnieuws 2 apr 2020

Lege bankjes in de zon… Jammer, maar voor nu het beeld door het Corona virus. In deze intelligente lockdown gaan veel zaken gelukkig ook nog gewoon door. Falco BV is dan ook gewoon bereikbaar per telefoon, mail of via onze website. Waarbij u in onze webshop ook een groot deel van onze producten kunt bestellen. Ook voor uw aanvragen, offertes en informatie zijn onze verkoopmedewerkers beschikbaar.

Leveringen en montage zijn ook nog steeds mogelijk maar wel met inachtneming van de bekende regels zoals vanuit de overheid vastgelegd.

Blader ondertussen door ons uitgebreide assortiment, waaronder; traditionele rekken, aanleunbeugels, fietsenstallingen en overkappingen, fietskluizen, straat- en parkmeubilair en nog veel meer voor een fraaie openbare ruimte. Als u vragen heeft of wilt weten hoe Falco u kan helpen aarzel dan niet om contact op te nemen met ons verkoopteam via 0546 554444 of per e-mail op info@falco.nl.

We wensen al onze relaties sterkte en gezondheid en hopen dat wij allemaal weer snel van de bankjes kunnen genieten!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!