Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Compact fietsparkeren? Falco biedt de oplossing

Compact fietsparkeren? Falco biedt de oplossing
etage fietsenrek compact fietsparkeren
Bedrijfsnieuws 20 sep 2011

Want met compact fietsparkeren is er meer ruimte voor fietsen dan met normale fietsparkeersystemen. Fietsparkeersystemen van Falco betekenen kwalitatief hoogwaardige parkeersystemen en door de ruimtebesparing die deze systemen opleveren een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld stations en schoolpleinen. 


Compact fietsparkeersystemen

Falco biedt een aantal fietsparkeersystemen in etagevorm. Deze etage-fietsenrekken zorgen voor een verdubbeling van de fietsparkeercapaciteit dan met een normaal fietsenrek. Falco heeft etage-fietsenrekken die aansluiten bij verschillende behoeftes; bijvoorbeeld langdurige stalling of wanneer er regelmatig een fiets in en uit moet worden geparkeerd.

Met het FalcoLevel-Eco en de FalcoLevel Premium+  etage fietsenrek biedt Falco voor elke situatie en budget een geschikt etage-fietsenrek. Met de toevoeging van de gasdrukveer bij de FalcoLevel Premium+ wordt het namelijk eenvoudiger gemaakt voor de gebruiker om de fiets in de bovenste laag te parkeren.Maar Falco doet meer; op dit moment ontwikkelt Falco fietsparkeersystemen die verder gaan bijdragen aan goede fietsparkeeroplossingen en gebruiksvriendelijker zijn voor de fietsparkeerder.

Falco bestaat ruim 65 jaar en heeft in die jaren de expertise ontwikkeld en verder vergroot op het gebied van fietsparkeren. Voor een fietsparkeerproject op maat kunt u bij Falco terecht. De projectadviseurs komen bij u op locatie om te adviseren over de best mogelijke fietsparkeeroplossing. Maak een afspraak via 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

Falco voldoet ruimschoots aan de criteria voor duurzaam inkopen van de overheid. Meer weten over Falco en Duurzaam?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!