Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Bezoek ons op "Het Plein" tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte

Bezoek ons op "Het Plein" tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte
beurs openbare ruimte straatmeubilair het plein
Bedrijfsnieuws 22 aug 2019

Waarom jij op de vakbeurs openbare ruimte “Het Plein” wilt bezoeken:

Je bedenkt, ontwerpt, calculeert of werkt aan projecten in de openbare ruimte. Je bent gedreven. Gedreven om het kwalitatief best mogelijke eindresultaat te behalen. Je bent geïnspireerd. Geïnspireerd om het project waaraan je werkt esthetisch gezien zo mooi mogelijk te maken. Je voelt je verantwoordelijk. Verantwoordelijk om met het beschikbare budget een zo duurzaam mogelijk project te realiseren.

Op “Het Plein” verzamelt zich een groep hoogwaardige bedrijven, actief in alle disciplines van het inrichten van de openbare ruimte. Tijdens de beurs bevinden zich hier de vakmensen van deze bedrijven, samen met een groot aantal van jouw vakgenoten. Kom langs, pak een lekkere bak koffie bij de barista (iets anders mag uiteraard ook) en deel jouw verhaal en specialisme op “Het Plein”. Je krijgt er kennis en inspiratie voor terug.

Het Plein, beleef alle vakmanschap op één plek.   

Ook wij van Falco presenteren ons dit jaar op “Het Plein”. Je vindt ons tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 2 en 3 oktober in de jaarbeurs Utrecht, hal 4. Op beide dagen is de beurs geopend van 9:00u tot 17:00u. Woensdag 2 oktober bieden wij de mogelijkheid om buiten de beurstijden Het Plein te bezoeken tot 19.00. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u onze projectadviseurs ontmoeten en de nieuwste Falco producten bekijken.

Deze editie zal ons Plein een kunstruimte worden waar elk product of dienst van de desbetreffende exposant in de spotlights staat en tentoon gesteld worden.

Een bijzondere ruimte waar wij u als bezoeker willen verbazen over de schoonheid en kwaliteit van onze producten of diensten. Iets waar wij trots op zijn. ‘Tot de kunst verheven’

Kijk voor meer informatie en gratis toegangskaarten op: https://www.hetorplein.nl/

beurs openbare ruimte het plein straatmeubilair
beurs openbare ruimte het plein straatmeubilair
beurs openbare ruimte het plein straatmeubilair
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!