Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Bezoek Falco op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2021!

Bezoek Falco op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2021!
Vakbeurs openbare Ruimte
Bedrijfsnieuws 14 sep 2021

Woensdag 22 september en donderdag 23 september vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. net als voorgaande edities is Falco weer aanwezig op Het Plein.

Waarom“Het Plein”bezoeken?

Je bedenkt, ontwerpt, calculeert of werkt aan projecten in de openbare ruimte. Je bent gedreven. Gedreven om het kwalitatief best mogelijke eindresultaat te behalen. Je bent geïnspireerd. Geïnspireerd om het project waaraan je werkt esthetisch gezien zo mooi mogelijk te maken. Je voelt je verantwoordelijk. Verantwoordelijk om met het beschikbare budget een zo duurzaam mogelijk project te realiseren.

Op “Het Plein” verzamelt zich een groep hoogwaardige bedrijven, actief in alle disciplines van het inrichten van de openbare ruimte. Tijdens de beurs bevinden zich hier de vakmensen van deze bedrijven, samen met een groot aantal van jouw vakgenoten. Kom langs, pak een lekkere bak koffie bij de barista (iets anders mag uiteraard ook) en deel jouw verhaal en specialisme op “Het Plein”. Je krijgt er kennis en inspiratie voor terug.

Het Plein, beleef alle vakmanschap op één plek.   

Je vindt ons tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte in de jaarbeurs Utrecht, hal 4, stand 4.3.20. Op beide dagen is de beurs geopend van 9:00u tot 17:00u. 

Daar laten we samen met onze Plein-partners zien hoe wij de toekomst van de openbare ruimte een kwalitatieve impuls kunnen geven.
De eyecatcher is dit jaar een waterval naar het voorbeeld van de waterval op de Changi luchthaven in Singapore.

Kijk voor meer informatie en gratis toegangskaarten op: https://www.hetorplein.nl/

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!