Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Bezoek Falco op de Vakbeurs Gebouwbeheer

Bezoek Falco op de Vakbeurs Gebouwbeheer
Bezoek Falco op de Vakbeurs Gebouwbeheer
Bedrijfsnieuws 29 apr 2013

Van 5 – 7 juni staat de Jaarbeurs Utrecht in het teken van het Gebouwbeheer. Bent u professional op het gebied van gebouwbeheer? Dan mag u deze vakbeurs niet missen. Naast de beurs houden 15 deskundigen lezingen en vinden tegelijkertijd de Kennisdagen Gebouwbeheer plaats.

Onder Gebouwbeheer valt bijvoorbeeld de buiteninrichting van het gebouw, hier heeft Falco een breed assortiment dat we graag laten zien. Hieronder een greep uit onze productprogramma:

 • fietsenstalling met groendak
 • fietsenrekken
 • parkeervoorzieningen,
 • geleidehekken,
 • verkeerspalen uitneembaar of neerklapbaar
 • elektrische slagbomen, ook op zonne-energie
 • overkappingen voor bijvoorbeeld opslag of als rookruimte

Bij Falco bent u aan het juiste beursadres voor een complete inrichting van uw buitenterrein.

Daarnaast biedt Falco nog veel meer voor uw buitenterrein, zoals een zitgelegenheid of pauzeruimte:

 • banken
 • picknicktafels
 • plantenbakken
 • straatmeubilair op maat

Duurzaam straatmeubilair

Alle producten van Falco zijn gemaakt om lang mee te gaan in de buitenruimte dus u heeft jaren plezier van uw buiteninrichting en de producten zijn vaak onderhoudsarm.

Registreren? Toegang is gratis!

De vakbeurs is elke dag geopend van 10.00 – 16.00 uur. Klik op onderstaande link om u te registreren voor deze beurs:

Registreer voor Vakbeurs Gebouwbeheer

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!