Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Bestel eenvoudig in Falco's webshop!

Bestel eenvoudig in Falco's webshop!
Bestel eenvoudig in Falco's webshop!
Bedrijfsnieuws 22 jun 2020

Bijna al onze standaard producten straatmeubilair, fietsenrekken en verkeersvoorzieningen zijn leverbaar via onze webshop. Meer complexe producten zoals onze overkappingen echter zijn niet online te bestellen. Via het gewenste product kunt u wel een offerte aanvraag formulier invullen. Een van onze projectadviseurs neemt dan contact met u op met een gerichte offerte.

Indien u van een product uit de webshop de prijzen van een product wilt zien klikt u op de knop Prijzen en bestellen op de website bij het betreffende product. Deze link leidt u naar de webshop. Via de knop webshop op de homepage kunt u ook direct de producten in de webshop bekijken. 

Indien u een product daadwerkelijk wilt bestellen, kunt u een account aanmaken in de webshop. Het aanmaken van een account is eenvoudig. Met een account kunt u producten bestellen uit de webshop. U hoeft niet direct te betalen, rekening volgt na de bestelling. Bij een bestelling van boven de € 500 is de verzending gratis.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!