Back to top
Tawk.to

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws Bestel eenvoudig in Falco's webshop!

Bestel eenvoudig in Falco's webshop!
Bestel eenvoudig in Falco's webshop!
Bedrijfsnieuws 22 jun 2020

Bijna al onze standaard producten straatmeubilair, fietsenrekken en verkeersvoorzieningen zijn leverbaar via onze webshop. Meer complexe producten zoals onze overkappingen echter zijn niet online te bestellen. Via het gewenste product kunt u wel een offerte aanvraag formulier invullen. Een van onze projectadviseurs neemt dan contact met u op met een gerichte offerte.

Indien u van een product uit de webshop de prijzen van een product wilt zien klikt u op de knop Prijzen en bestellen op de website bij het betreffende product. Deze link leidt u naar de webshop. Via de knop webshop op de homepage kunt u ook direct de producten in de webshop bekijken. 

Indien u een product daadwerkelijk wilt bestellen, kunt u een account aanmaken in de webshop. Het aanmaken van een account is eenvoudig. Met een account kunt u producten bestellen uit de webshop. U hoeft niet direct te betalen, rekening volgt na de bestelling. Bij een bestelling van boven de € 500 is de verzending gratis.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!